Veelgestelde vragen

Wat wil je weten?

Wist je dat we in Nederland 8,5 miljoen rietjes per dag verbruiken? 8,5 miljoen PLASTIC rietjes per dag! Wij vinden dat dit anders moet, jij toch ook?

Een groot gedeelte van deze plastic rietjes eindigen bij het restafval of belanden in sloten, rivieren en uiteindelijk maakt het deel uit van de grote hoeveelheid plastic die in onze oceanen drijft.

Een rietje hergebruiken is super duurzaam. Een wegwerp rietje zoals plastic of papier blijft een impact op de afvalstromen veroorzaken. Een rietje is zo klein en licht van gewicht dat het moeilijk te scheiden is van ander afval. Het beste is dan ook om geen afval te produceren. Dus opnieuw gebruiken van ons rietje is beter voor het milieu en levert ook nog eens geld op.

Nee, het mooie van deze rietjes is dat je ze na gebruik rechtop in de vaatwasser kan zetten. De temperatuur van het water moet 80C zijn. Een glazenwasmachine is daar perfect voor. Vallen de rietjes door je bestek bak heen check hier dan onze oplossing. Dan weet je zeker dat de rietjes goed rechtop blijven staan.

De voorraad rietjes komen in twee verschillende lengtes. Je hebt de famous drinker met een lengte van 215mm. En de Populair drinker is wat kleiner en heeft een lengte van 150mm. Beide rietjes hebben een diameter van 6mm. Heb je andere wensen kijk hier om je eigen rietje te personaliseren. (link to personaliseren rietje)

De prijs van een rietje is afhankelijk van jouw wensen en aantallen. Om je een indicatie te geven kost  een rietje gemiddeld zo’n €0,85 per stuk. Een papieren rietje kost je al gauw €0,03 per stuk dus na 28 drankjes levert een SYS rietje geld op.

Ja, we zeggen dat ons rietje een handtekening is in elk glas. Jouw handtekening dus dan wil je zelf het rietje ontwerpen. Denk hierbij aan verschillende kleuren, speciale afmetingen en hoe gaaf als je logo van jouw horeca onderneming in het rietje komt te staan.

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Bestel je een rietje voor een afleveradres in Nederland dan staan ze binnen 48 uur bij jou op de bar. Heb je speciale wensen of wil je de rietjes afgeleverd hebben in het buitenland neem dan contact op voor een exacte afleverdatum.

Ja, voor evenementen verhuren we ook rietjes. Wij leveren de rietjes en maken ze na gebruik schoon. Je kunt dus volledig genieten van de chique en duurzame uitstraling. Ook bieden we de mogelijkheid om de rietjes na gebruik over te nemen voor een gereduceerd bedrag. Neem contact op voor meer informatie.

Helaas in deze tijd ontkom je niet aan het feit dat er gestolen wordt. Van bestek tot aan peper en zout stelletjes mensen nemen het mee. Dit geldt ook voor een rietje. Uit recent onderzoek met een aantal van onze klanten verlies je 10% á 12%. We hebben daar wel een oplossing voor lees hier verder.

Uiteraard is dat mogelijk. We willen zorgen dat op elke bar een SteelYourStraw rietje staat en het zou daarom super zijn om elkaar daarin te helpen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Volg ons op #steelyourstraw

Nieuwsbrief?

Schrijf je in!

info@steelyourstraw.nl
Meent, Rotterdam

@2021 door #SteelYourStraw · Akomp

KvK: 72090510